Grup de pompare executat in Romania

De ce sa colaborati cu producatori romani de grupuri de pompare apa – alege specialistii de la Master Engineering – Lasă un comentariu

De ce un producator roman?

Raspunsurile pot fi diverse, cu conotatii diferite. Dorim sa fim patrioti. Am prefera sa ne sprijinim propria economie. Creem locuri de munca. Mentinem capitalul romanesc in tara. Sau pur si simplu, pentru ca dorim sa colaboram cu romanii si sa beneficiem de sprijinul acestora oricand avem nevoie.

De ce Master Engineering?

Compania Master Engineering este o companie cu capital 100% romanesc. Activeaza pe piata romaneasca inca din 2012, in ideea de a oferi romanilor sprijinul necesar identificarii celor mai bune pompe sau grupuri de pompare apa.  In tot acest timp, am oferit cu drag consultanta tehnica prin intermediul careia s-au putut identifica care sunt cele mai bune solutii pentru dumneavoastra, dar si cum sa puteti beneficia de toate avantajele unei pompe, de un anumit brand, sau a unui grup de pompare.

Inca din 2014, Master Engineering produce in Bucuresti, sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Acestea sunt configurate si executate de personalul companiei, utilizand cele mai bune pompe din domeniu, Grundfos,Wilo, Saer, Lowara si nu numai.

Cum te ajutam:

Ce producem:

Produsele noastre se pot optimiza in functie de bugetul dumneavoastra, fara a face rabat de la calitate. Specialistii nostri va sunt alaturi, pentru a va asculta cerintele si pentru a va putea oferi variante concrete. In materie de echipamente, va vom prezenta modele de ultima generatie, recunoscute pe plan mondial.

Executam cu succes grupuri de pompare apa, pentru alimentarea si mentinerea presiunii constante. Colaboram cu firmele de proiectare in vederea executarii celor mai bune statii de ridicare presiune, cu convertizor de frecventa, pentru a asigura parametrii de debit si de presiune ai apei. Mentinem confortul consumatorului si obtinem cele mai bune randamente de utilizare ale pompelor.

De asemenea, esentiale pentru siguranta noastra si a bunurilor noastre, sunt grupurile de pompare incendiu pentru hidranti (interiori sau exteriori). Aceste statii de pompare sunt necesare pentru orice cladire, intrucat suntem siguri ca nimeni nu doreste sa isi asume responsabilitatea in cazul izbucnirii unui incendiu. Compania noastra configureaza si executa, conform cerintelor ISU si normativului P 118/2005, grupuri de pompare incendiu cu pompe Grundfos, cu sau fara pompa pilot, ce se livreaza „la cheie”, complet echipate si automatizate.

Cum te sprijinim:

Colaborarea cu un producator roman ca Master Engineering iti asigura un sprijin complet, necesar parcurgerii cu succes a demersului tau. Specialistii nostri te ajuta cu informatii privind montajul grupului de pompare. Iiti recomandam necesarul de accesorii. Iti explicam modalitatea corecta de montaj ale pompelor, cat si a tabloului de automatizare. Iti raspundem la toate intrebarile, astfel incat sa poti intelege cu exactitate tema pomparii apei.

Servicii incluse:

Asiguram, la cerere, punerea in functiune a pompei sau a grupului de pompare. Cu totii ne dorim ca echipamentul sa functioneze conform si fara probleme. In acest sens, sunt foarte importante conditiile de montaj, conditiile de exploatare, cat si experienta personalului ce urmeaza sa utilizeze echipamentul. Odata cu pornirea pompelor, specialistii nostri vor verifica toate aceste aspecte, semnaland eventualele neconformitati, in vederea remedierii. Vom explica functionarea pompelor, cat si a automatizarii aferente, raspunzand in detaliu la toate intrebarile dvs.

Foarte important!

Un alt punct, foarte important si de luat in calcul, in conditiile unei achizitii de pompe sau de grupuri de pompare apa, este posibilitatea de reparare a acestora si de identificare, intr-un timp cat mai scurt, a pieselor de schimb. Colaborarea cu o companie de profil, cu experienta in domeniu, iti poate solutiona foarte usor si simplu acest aspect.

Nu in ultimul rand, garantia raportului calitate-pret. Experienta in domeniul pomparii fluidelor (industrial, rezidential, apa uzata, stingere incendiu sau irigatii) cat si colaborarile de lunga durata cu branduri de renume, la care se adauga calitatea executiei , ca si producator roman, va asigura dvs. ca si partener, de cel mai complet serviciu, la un pret optim.

Mai multe informatii privind activitatea Master Engineering, le regasiti si pe situl companiei www.solutiipomparefluide.ro. Intrebarile si cererile dvs de oferta, le asteptam cu drag pe adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut