Ai nevoie de un grup de pompare apa potabila? Acum poti solicita expertiza specialistilor. Lasă un comentariu

  1. Cunosti informatiile care te ajuta sa obtii solutia optima pentru echipamentul tau?
  2. Cauti un pret pentru grup de pompare? Cum ajungi sa il obtii?
  3. Cauti calitate si lipsa oricaror probleme de ordin tehnic sau te rezumi la pret si iti asumi.
  4. Stii ce inseamna costuri de reparatie? Gasesti piese de schimb la timp?
  5. Ai o firma specializata ce iti poate solutiona problema in cel mai scurt timp?

 

Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui ca orice beneficiar sa raspunda inainte de a lua decizia  privind achizitia unui echipament ce urmeaza a fi exploatat in regim intensiv.

Compania Master Engineering sustine optimizarea costurilor din punct de vedere calitate-pret. In acest sens analizam in profunzime aplicatia de pompare, astfel incat solutia noastra tehnica sa satisfaca in proportie de 100% cerintele.

  1. Utilizatorul grupului de pompare trebuie sa stie si sa ne puna la dispozitie informatii privitoare la consumatori (numarul acestora – in cazul aplicatiilor rezidentiale – numarul de bai cat si de bucatarii existente in imobil) cat si detalii privind configuratia cladirii (inaltimea acesteia) si a traseelor de conducta existenta de la locul de montaj al grupului de pompare si pana la ultimul consumator. In baza acestor informatii specialistii nostri sunt in masura sa configureze pompele de apa si implicit grupul de pompare recomandat.
  2. Pretul variaza, dar orice cumparator il poate optine foarte simplu. Informatiile solicitate mai sus, oferite specialistilor nostri, ii ajuta pe acestia sa ofere pompa corecta, grupul de pompare corect si implicit, si foarte important, pretul corect. Ar fi foarte usor pentru ambele parti sa estimam. In aceste conditii riscam sa nu achizitionam echipamentul optim, sa investim neconform si in final sa nu avem rezultatul cautat.
  3. Problema banilor ne este prea bine-cunoscuta si cu totii incercam sa investim eficient. Si ca sa facem acest lucru trebuie sa analizam aplicatia pe termen lung, nu numai la cumparare…Costul unui echipament, cum este un grup de pompare, inseamna achizitie, exploatare, mentenenta, service.
  4. Foarte putini dintre noi stiu faptul ca service-ul si mentenanta efectuate la timp pot scuti utilizatorul de cheltuieli suplimentare privind piesele si avarii ale pompelor pe durata achizitionarii pieselor de schimb. Pompele sunt dintre cele mai diverse si cum multe dintre acestea sunt furnizate de companii nespecializate, piesele de schimb pot constitui o problema – nu se gasesc sau nu sunt pe stoc.
  5. Inca un avantaj oferit de specialistii in pompe si grupuri de pompare este cunoasterea produselor, a furnizorilor si a companiilor specializate. Colaborarea noastra va asigura un serviciu complet din punctul de vedere al calitatii produselor si serviciilor oferite, promptitudinii si, cel mai important, al pretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *