Sistemele de pompare incendiu Grundfos protejeaza paradisul cumparatorilor in Portugalia Lasă un comentariu

Solutia Grundfos:

Pentru a satisface cerinta specifica a clientului, Grundfos a dezvoltat un nou format pentru instalare si a costomizat 4 grupuri de pompare incendiu, cu pompe tip NK (solicita oferta) si CR (solicita oferta) , ce se incadreaza perfect in spatiul alocat.

Pentru asigurarea cantitatii de apa de incendiu solicitate, Grundfos a ales sa instaleze un grup de pompare tip Hydro 2000 (solicita oferta) cu o capacitate totala de pompare de 150 m3/h. Grupul de pompare asigura o presiune constanta si reduce costurile de operare si de intretinere la minimum.

La sistemul de irigatie, Grundfos a instalat un grup de pompare tip Hydro 1000 cu pompe centrifuge verticale tip CR. Cu o putere totala instalata, incuantum de 230 kW, sistemul de pompare asigura suficienta apa pentru irigatii si fantani.

La pomparea apei uzate, Grundfos a instalat 5 statii de pompare apa uzata, complet echipate, cu panouri de comanda si protectie. Statiile de pompare pompeaza apa uzata catre ale statii de dimensiuni mai mari, unde doua pompe submersibile de debit mare repompeaza apa uzata catre sistemul municipal.

Cele 4 Grupuri de pompare incendiu instalate sunt:

FN/C 2EAC NK65-250 (30 kW) +CR8-100
FN/C 2EAC NK50-200 (18,5 kW) + CR3-13
FN/C 2EAC NK50-200 (15 kW) +CR3-13
FN/C 2EAC NK65-250 (15 kW) +CR3-15

* informatii preluate de pe situl: http://www.grundfos.com/cases/find-case/grundfos-fire-protection-system-protects-shoppers-paradise-in-portugal.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut