Hotel de lux ce reduce costurile la jumatate si pastreaza nivelul confortului la 100% Lasă un comentariu

In 2010, Midea si-a renovat sediul central din Shunde, un district din sudul Chinei. Compania a folosit la acea data o alta marca de pompe. Pana in 2011, costurile mari cu electricitatea, zgomotul si alte probleme ale acelor pompe, au facut ca proprietarii sa caute o solutie mai buna. Au instalat pompe Grundfos, pompe care imediat au redus costurile de exploatare la jumatate. Compania Midea a fost impresionata si ulterior a folosit constant solutiile de pompare Grundfos si pentru alte cladiri.

Midea Marriott Hotel din Shunde, avand 28 de etaje si 258 de camere s-a deschis in 2014. Existau doua camere tehnice pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat, doua camere pentru pomparea apei si o camera pentru cazanul termic, conform spuselor vice-inginerului sef al cladirii, d-nul Feng Zhen. „Brandul Marriott este un brand recunoscut international. Asadar, avem o mare necesitate pentru facilitatile hotelului”, spune d-nul Feng Zhen. Dansul adauga faptul ca toate sistemele HVAC, de presiune si alte echipamente de pompare sunt furnizate de catre Grundfos, si nu au intampinat probleme in exploatare. „Pentru statia de pompare apa calda si apa rece, Grundfos necesita un singur set, pe cand celelalte marci de pompe necesita doua sisteme separate. Asta inseamna ca noi putem salva jumatate din energie folosind echipamentele Grundfos. Suntem multumiti”.

Inginerul sef al Hotelului  Marriott Midea, d-nul Li Da, spune, ”Pompele Grundfos, in special pompele cu convertizor de frecventa incorporat, au avantajul unei mari stabilitati si a unui mic grad de service-are. De cand am deschis in 2014, nu am efectuat niciodata reparatii la aceste pompe. Acest lucru a redus costurilere hotelului”.

Mai multe informatii gasiti pe adresa – http://www.grundfos.com/cases/find-case/luxury-hotel-cuts-energy-in-half-and-keeps-comfort-at-100-percent.html

*Informatie preluata de pe situl www.grundfos.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut